Over Green Memories...........

Waarom kiezen voor Green Memories?

Green Memories onderscheidt zich met haar diensten in originaliteit en continuïteit. Maatwerk, kwaliteit en symboliek vormen de leidraad . Daarbij maakt Green Memories zoveel mogelijk gebruik van materialen en technieken die gericht zijn op een lange(re) houdbaarheid. Bovendien kunt u met unieke pakketkeuzes op jaarbasis tot 30% besparen. Op die manier maken wij de keus voor onze diensten extra aantrekkelijk!

Duurzaam & verantwoord ondernemen

Green Memories maakt gebruik van de prachtige schatten die de natuur ons biedt. Voor ons is het vanzelfsprekend dat wij deze bijzondere bron zo min mogelijk belasten. Uit dat oogpunt selecteren wij onze materialen en technieken zorgvuldig op milieuvriendelijkheid. 

Missie

Green Memories staat voor kwaliteit, maatwerk, originaliteit en creativiteit. Onze missie is het bieden van op maat gesneden diensten gericht op een persoonlijke nagedachtenis van uw overleden dierbaren. Symboliek, kleuren en vormen spelen bij onze creaties een grote rol. Uw wensen zijn daarbij onze leidraad. U kunt bij Green Memories terecht voor advies, ontwerp en uitvoering. Daarnaast bieden wij onderhoudsdiensten voor gedenkplaatsen buitenshuis. In een persoonlijk gesprek verkennen wij graag met u de verschillende mogelijkheden. 

Werkwijze

Wanneer u geïnteresseerd bent in de diensten van Green Memories, kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen bespreken. Afhankelijk van uw voorkeur vindt dit gesprek telefonisch of in persoon plaats(in ons atelier of bij u thuis). Op basis van de door u aangegeven wensen maakt Green Memories een offerte voor u op. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

 

Unieke garantieregeling

Green Memories staat voor gegarandeerde kwaliteit en biedt daarom een unieke garantieregeling op haar diensten. Indien een door ons geleverde dienst niet voldoet aan uw verwachtingen, zullen wij altijd met een kosteloze oplossing komen. Daarnaast hanteren wij een unieke garantieregeling op de tarieven van pakketvormen. Wij informeren u graag verder over deze regelingen!