Natural design voor gedenkmonumenten

U kunt bij Green Memories terecht voor natuurlijke arrangementen op alle denkbare gedenkplaatsen. Of het nu een gedenkplaats in traditionele of bijzondere vorm betreft, Green Memories biedt u voor elke situatie een passende mogelijkheid. Ook voor onderhoud van een bestaande gedenkplaats bent u bij ons aan het juiste adres!  

 

Tijdelijke grafbedekking

De definitieve grafbedekking laat vaak weken tot maanden op zich wachten. Als de bloemstukken op het grafmonument verwelkt zijn, biedt het kale graf een nare en kille aanblik. Ook in dit soort situaties is Green Memories u graag van dienst. Wij bieden creatieve vormen van tijdelijke grafbedekking. Naast een mooie florale samenstelling, kan Green Memories tevens voorzien in (tijdelijke) gedenkstenen. Zo kunt u - vooruitlopend op het definitieve grafmonument - ook in dit stadium een waardig eerbetoon aan uw dierbare geven.

 

Memorial Gardenettes

Memorial Gardenettes zijn minituintjes die geheel naar uw wens bepaalde belangrijke aspecten van het leven van uw dierbare(n) weerspiegelen. Afhankelijk van de door u gewenste plaatsing stelt Green Memories gardenettes voor zowel binnen als buiten samen.

 

Deze dienst is ook geschikt om kinderen een stapje verder te helpen met de verwerking en aanvaarding van het overlijden van een dierbaar persoon. Hiertoe betrekt Green Memories uw kind in de keuze voor de materialen en de symboliek daarvan. Ook bij de uitvoering geeft Green Memories uw kind graag een belangrijke rol. 

Specifieke wensen

Ook voor zeer specifieke 'Memory Items' bent u bij Green Memories aan het juiste adres. Deze verwijzen naar bepaalde belangrijke thema's in het leven van de overledene (natuurvormen, landen, muziek, dieren,  voertuigen, voedingsmiddelen e.d.). Green Memories zet haar creativiteit graag voor  u in!

 

Comfort Altars

Een plek in uw dagelijkse omgeving om de herinnering aan u dierbare(n) levend te houden, kan veel troost bieden. Green Memories helpt u graag met het inrichten van die plek. Speciaal hiervoor maken wij Comfort Altars. Natuurlijk altijd op basis van uw wensen!

 

Gedenken van huisdieren

De emoties die gepaard gaan met het verlies van een huisdier zijn vaak net zo indringend als bij verlies van een dierbaar persoon. Vooral voor kinderen kan het verlies van hun trouwe maatje een traumatische gebeurtenis zijn. Green Memories begrijpt dat ook in deze situatie een waardige nagedachtenis belangrijk is en biedt daarom voor deze gelegenheid diverse mogelijkheden. Wij staan u hierover graag te woord.

 

Naast opdrachten van nabestaanden neemt Green Memories ook opdrachten aan van terminale patiënten die zelf de regie voeren over hun afscheid en nagedachtenis.

 Tarieven

Green Memories hanteert een algemeen uurtarief van € 35,- voor alle soorten werkzaamheden. Soort opdracht, materialen en reiskosten bepalen het totaalbedrag. Om verrassingen te voorkomen ontvangt u altijd vooraf een offerte.

 

Voor elke nieuwe klant geldt een eenmalige introductiekorting van 15%. Voor haar diensten met betrekking tot gedenkplaatsen biedt Green Memories diverse pakketvormen, waarbij de korting kan oplopen tot 30% op jaarbasis. Hierbij geldt de introductiekorting niet.     

 

Pakketvormen zijn gebaseerd op een gemiddeld aantal benodigde uren. Green Memories hanteert de unieke garantieregeling dat bij gebleken overschot van in rekening gebrachte uren het verschil aan u wordt terugbetaald. Zo bent u bij ons ervan verzekerd dat u nooit teveel betaalt!